Inspirasjon

LinkerInfo
BackCountryGallery Drives av den amerikanske naturfotografen Steve Perry. Han er ofte i felt og tester utstyr, og han har mange gode tips for naturfotografer.
zsystemuserZsystemuser drives av amerikanske Thom Hogan. Han er alltid oppdatert på Nikon Z-systemet, og hans kommentarer er alltid velfunderte og de går dypere enn de fleste andre.
SansMirrorSansmirror er et nettsted om speilløse kameraer, drevet av amerikanske Thom Hogan. Han kommenterer de fleste nyhetene på tvers av merke. Alltid gode synspunkt, ofte plassert i et videre perspektiv.
Espen HellandEspen Helland er en norsk naturfotograf bosatt i Skottland. Han er Olympus-ambassadør og lager flotte YouTube-videoer fra Skottlands mangfoldige natur og dyreliv.
Morten HilmerDansk naturfotograf som lager mange flotte YouTube-videoer blant annet fra Dovre, Svalbard og sitt eget hjemland. Er Nikon-Ambassadør.
Photography LifePhotographylife er en svært nyttig nettside som har mange temaartikler skrevet av folk som har veldig god innsikt, og som er flinke til å legge ting fram på en lett forståelig måte. Har bl.a. artikler om nattfotografering.
Digital Photo ReviewDPreview er en allsidig og alltid oppdatert nettside med tester og nyheter for alle kameramerker.
Gudmann & GydaIslandsk par lager flotte Youtube-videoer om fugler og naturfoto. Primært fra Island.
Mark SmithAmerikansk naturfotograf og guide. Youtube. Fuglefoto og en del fiskeørn.
Steve PerryAmerikansk naturfotograf og guide. Youtube. Dyktig på tekniske beskrivelser og bøker om ulike kamera. Mest Nikon.